Nasza misja

Naszą misją jest rozwój społeczno – gospodarczy Euroregionu Karpackiego poprzez wspieranie procesów rozwojowych w zakresie współpracy terytorialnej. Euroregion Karpacki organizuje i koordynuje działania na rzecz rozwoju współpracy pomiędzy członkami w dziedzinie gospodarki, ekologii, kultury, nauki i edukacji.

Ogłoszenie o naborze na stanowisko specjalista ds. administracyjnych

Stowarzyszenie Euroregion Karpacki Polska ogłasza nabór na stanowisko: specjalista ds. administracyjnych w siedzibie Stowarzyszenia Plac J. Kilińskiego 2, 35-005 Rzeszów.

Wymagania niezbędne:

1.     Wykształcenie wyższe magisterskie, preferowane wykształcenie o specjalności: zarządzanie, administracja, turystyka, europeistyka

2.     Co najmniej 2 letni staż pracy

3.     Doświadczenie  zawodowe na podobnym stanowisku lub doświadczenie w pracy przy projektach finansowanych ze środków UE - minimum 1 rok

4.     Niekaralność oraz posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych

Wymagania dodatkowe:

1. Znajomość zagadnień z zakresu funduszy strukturalnych UE, znajomość ustawy o stowarzyszeniach, znajomość procedur administracyjnych
  2. Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację, bardzo dobra znajomość obsługi komputera (pakiet MS Office, poczta elektroniczna, Internet) i urządzeń biurowych
  3. Doskonałe zdolności organizacyjne, umiejętność pracy w zespole, inicjatywa w działaniu, wielozadaniowość, wysoka kultura osobista, komunikatywność, rzetelność i uczciwość, zaangażowanie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, prawo jazdy kat. B.

Główne obowiązki:

1. Obsługa administracyjna biura, przyjmowanie i rejestrowanie w dzienniku podawczym korespondencji przychodzącej i wychodzącej, terminowe wysyłanie wszelkiej korespondencji.
  2. Przygotowywanie raportów i zestawień.
  3. Archiwizacja dokumentów.
  4. Zapewnienie skutecznego obiegu informacji i dokumentów w Stowarzyszeniu.
  5. Przygotowywanie propozycji pism i notatek prasowych.
  6. Tworzenie tekstów dostosowanych do okoliczności i odbiorców,
  7. Przygotowywanie niezbędnych analiz i podsumowań na potrzeby Biura Stowarzyszenia.
  8. Organizowanie i obsługa spotkań.
  9. Samodzielne prowadzenie wymaganej dokumentacji oraz odpowiedzialność za prawidłowy przebieg procesów związanych z przydzielonymi zadaniami.
  10. Opracowywanie i prowadzenie akcji marketingowych z wykorzystaniem narzędzi internetowych, w tym prowadzenie strony internetowej i fanpage organizacji
  11. Pomoc w organizacji działań informacyjno – promocyjnych (spotkań, konferencji itp.)

Warunki pracy:

1. praca w pełnym wymiarze czasu pracy,
  2. zatrudnienie w ramach umowy o pracę.
  3. praca na miejscu - w siedzibie Stowarzyszenia oraz w terenie.

Wymagane dokumenty i oświadczenia:

• CV oraz list motywacyjny
  • Kopie dokumentów potwierdzających wymagane wykształcenie
  • Kopie dokumentów potwierdzających wymagany staż pracy
  • Kopie dokumentów potwierdzających posiadane kwalifikacje
  • Oświadczenie o niekaralność za umyślne przestępstwa ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwa skarbowe
  • Oświadczenie o pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych

Dla potrzeb rekrutacji prosimy o zamieszczenie w swoim CV następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji na podstawie ustawy o ochronie danych osobowych z 10 maja 2018 r Dz.U.2018 poz. 1000 oraz Rozporządzenia nr 2016/679 Parlamentu Europejskiego UE o ochronie danych osobowych (RODO) z 27 kwietnia 2016 r.”

Osoby zainteresowane prosimy o dostarczenie kompletu dokumentów do dnia 10 sierpnia 2021 r. do godz. 16:00 osobiście lub przesłanie za pośrednictwem poczty na adres:
Stowarzyszenie Euroregion Karpacki Polska Plac Jana Kilińskiego 2, 35-005 Rzeszów  z dopiskiem na kopercie: „Rekrutacja – specjalista ds. administracyjnych”.

Oferty mogą być również składane drogą mailową na adres: .

Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane. Oferty odrzucone zostaną zniszczone,  a oferty biorące udział w procesie rekrutacyjnym zostaną zniszczone po wybraniu kandydata na stanowisko.

Szczegółowe informacje można uzyskać telefonicznie pod numerem 17 852 52 05. Osoba do kontaktu: Barbara Inglot.

Ogłoszenie:

lista aktualności